Na vsebino

Današnje jutro ...

... v Beli krajini je bilo bolj ali manj belo. Ceste so bile večinoma normalno prevozne, med Črnomljem in Starim trgom ob Kolpi pa temu ne bi mogli reči tako ...

Kakšno je stanje na cestah po Sloveniji lahko preverite TUKAJ, obenem pa vas opozarjamo na radarsko kontrolo na Zadružni v Črnomlju (glej zadnjo fotografijo). Policisti vas ustavijo pri Gričku.

Na kratko še o vremenu:

Danes bo oblačno, občasno bodo še padavine. Po nižinah v notranjosti bo večinoma snežilo, tudi na jugu bo dež prehajal v sneg. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem od 6 do 9 °C.

Jutri bo na Primorskem sprva delno jasno, čez dan se bo pooblačilo. Pihala bo šibka burja, ki se bo proti večeru krepila. Drugod bo pretežno oblačno, ponekod bo občasno naletaval sneg. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na severozahodu okoli -7, ob morju 4, najvišje dnevne od -3 do 2, na Primorskem od 4 do 9 °C.

Vir: Promet.si, ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj