Na vsebino

Dobrodelna prireditev Dedki, babice in vnučki

Včeraj je v Kulturnem centru Semič potekala 10. - jubilejna dobrodelna prireditev z naslovom Dedki, babice in vnučki. Na prireditvi, katere organizator je Društvo upokojencev Semič, so sodelovali tudi učenci OŠ Belokranjskega odreda Semič. Folklorna skupina se je ob spremljavi Luke Kambiča na harmoniki predstavila s spletom ljudskih pesmi in plesov. Neja Štukelj, Timotej Razinger in Primož Bahorič so zaigrali skeč v narečju. Učenci od 4.do 9. razreda so predstavili zanimive prigode, ki so jih doživeli z babicami in dedki.

Predsednik društva g. Golobič se je v zaključnem govoru zahvalil vsem, ki sodelujejo že deseto leto. Zahvala gre tako tudi učencem in učiteljem naše šole, na kar smo zelo ponosni. Zavedamo se, kako pomembno je medgeneracijsko sodelovanje, saj se razvijajo neprecenljive vrednote kot so spoštovanje, strpnost, sožitje in solidarnost. Denar, ki je bil zbran s prodajo kart je namenjen starostnikom v občini Semič, ki pomoč potrebujejo.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj