Na vsebino

Dragatuški osnovnošolci uspešni na tekmovanjih

V letošnjem šolskem letu so imeli vsi učenci predmetne stopnje možnost preizkusiti svoje znanje na tekmovanju iz znanja angleščine. Učenci 8. in 9. razreda so se udeležili šolskega tekmovanja 11. novembra. - naslednji učenci so osvojili bronasto priznanje: Patrik Zajc in MAatic Mar (8. r.), Anej Babič in Ema Markovič (9. r.). Šestošolci pa so tekmovali 16. februarja in dosegli odličen uspeh - kar trije učenci so osvojili bronasto priznanje ter uvrstitev na državni nivo tekmovanja: Nia Starašinič, David Kopač in Nik Pezdirc.
Vsem učencem čestitamo, šestošolcem pa želimo veliko uspehov na državnem tekmovanju!

V projektu Teden pisanja z roko 2022 smo sodelovali v nagradni igri, kjer je bilo tekmovanje v izdelavi najboljšega videa ali plakata z naslovom "Pišem z roko, ker ...". Z velikim veseljem sporočamo, da je bil plakat naših šestošolcev izbran med najboljše tri v državi. Nagrado prejmejo v mesecu marcu. Prisrčne čestitke učencem 6. r. in razredničarki.

Na šolskem tekmovanju iz Vesele šole sta osvojila bronasto priznanje David Kopač, 6. r. in Ema Markovič, 9.r.
Ema se bo udeležila državnega tekmovanja, ki bo 13. 4. 2022,
Prejemnikoma priznanj čestitamo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj