Na vsebino

Eva Simonič - nagrada na likovnem natečaju ob 150-letnici gasilstva na Slovenskem

Likovni natečaj ob 150 – letnici gasilstva na slovenskem je razpisala GZ Slovenije in OŠ Metlika. V konkurenci med več kot 1800 izdelkov iz 185 šol iz vse Slovenije, je ena od enakovrednih nagrad pripadla učenki Evi Simonič, ki je v preteklem šol letu obiskovala 4. razred OŠ Mirana Jarca. Izdelek je nastal pri pouku neobveznega izbirnega predmeta umetnost, mentorica pa je bila Natalija Orlič.

Podelitev nagrad je potekala v sredo, 28. avgusta, v atriju metliškega gradu. Na dogodku pa smo si lahko ogledali zanimivo razstavo ožjega izbora likovnih izdelkov, v kulturnem programu pa smo prisluhnili nagrajenim pesmicam, ki so prispele na literarni natečaj. Na razstavo likovnih del so se s svojimi izdelki uvrstili še naslednji učenci naše šole: Kevin Šajnovič, Špela Škof, Oksana Baumgartner in Alma Šumar.

Nagrada na začetku šolskega leta? Verjetno ni lepšega in bolj vzpodbudnega začetka. Čestitke nagrajenki in razstavljalcem!

Vir: OŠ Mirana Jarca Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj