Na vsebino

FOTO: Bela krajina na sejmu Alpe-Adria

Foto: KC Semič
Foto: KC Semič

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču je vrata danes odprl sejem za zeleni in aktivni turizem Alpe-Adria. Predstavilo se bo več kot 130 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Avstrije, Bosne in Hercegovine, Češke, Hrvaške, Italije in Nepala. Na osrednji turistični sejemski prireditvi v regiji, ki na enem mestu zbere turistične ponudnike, ki predstavljajo ideje za preživljanje prostega časa, počitnic, izletov ter aktivnih doživetij, se predstavlja tudi destinacija Bela krajina.

Bela krajina, destinacija srčnih ljudi, se v Dvorani A1 promovira pod okriljem Turistične zveze Slovenije s strani turističnih društev Bele krajine (TD Črnomelj, TD Metlika, TD Semič), v Marmorni dvorani pa pod okriljem Slovenske turistične organizacije ter združenja Slovenia Outdoor s člani združenja Outdoor Smučarski center Gače, Camping Bela krajina in Hotel Bela krajina. Obiskovalcem sejma predstavljajo turistično ponudbo Bele krajine in srčno gostoljubnost.

Dogajanje v razstavnih dvoranah bo sicer popestril spremljevalni program s predavanji, predstavitvami, okroglimi mizami in novinarskimi konferencami. Že danes bodo tudi podelili nagrade jakob na temo inovativnih kolesarskih doživetij.

Hkrati bodo potekali mednarodni strokovni Sejmi okusov Gastexpo & Sladoled. Razstavljavci bodo predstavili široko ponudbo gastronomije in opreme za gostinstvo in hotelirstvo, pripravili so tudi brezplačna predavanja, delavnice, interaktivna izobraževanja ter tekmovanja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj