Na vsebino

FOTO: Marko Vozelj in Mojstri navdušili

Foto: Jani Pavlin
Foto: Jani Pavlin

Včeraj je občinstvo v dvorani Kulturnega doma Črnomelj navdušil znani slovenski pevec Marko Vozelj. V dveurnem koncertu je ob spremljavi imenitne glasbene zasedbe Mojstri dokazal, da je odličen vokalist s srčno energijo, ki obvlada oder in obiskovalci koncerta so lahko ob njegovih uspešnicah vsaj za trenutek pozabili na aktualne probleme.

Markova glasbena kariera traja že več kot tri desetletja, od tega je 18 let pel pri skupini Čuki, zatem pa se je podal na uspešno samostojno glasbena pot, ki bo zagotovo trajala še dolgo. Večer je nastal v organizaciji Krajevne skupnosti Črnomelj, v sodelovanju z Območno izpostavo JSKD Črnomelj in Kulturnim domom Črnomelj ter pod pokroviteljstvom Občine Črnomelj.

Teden prazničnih dogodkov se bo v Črnomlju nadaljeval danes ob 17. uri s koncertom Romane Krajnčan za otroke, ki je že razprodan, dve uri pozneje pa bo sledil še s koncert ansambla Vera & Originali / Vera & ihre Oberkrainer.

Jutri ob 19. uri bo na ogled predstava »Ljubezen, strast in grdi puloverji« v izvedbi Šentjakobskega gledališča Ljubljana, v četrtek ob isti uri pa vabljeni še na koncert skupine Orlek.

Vsi dogodki se odvijajo v Kulturnem domu Črnomelj in so brezplačni, obvezna pa je predhodna rezervacija na 07 30 61 190 ali preko e-pošte [email protected].

Vir: Krajevna skupnost Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj