Na vsebino

Gasilski tabor PGD Metlika

Kot vsako leto smo tudi letos mladi gasilci iz Prostovoljnega gasilskega društva Metlika imeli že tradicionalni gasilski tabor oz. izobraževanje mladih. Potekalo je od četrtka, 24. do nedelje, 27. avgusta. Za pester, zanimiv in poučen program so poskrbeli naši vodje (Srečko Hrastar, Denis Spudič in Amir Mehadžić), seveda ob pomoči naših mentorjev, ki nas spremljajo in vodijo skozi celo leto. Zahvala gre tudi članom društva PGD Metlika, ki so s svojim nesebičnim delom pripomogli k izvedbi našega projekta. Za aktivnosti skozi dan so poskrbeli razni animatorji in predstavniki različnih organizacij. Velika zahvala gre Slovenski vojski, ki se nam je predstavila v petek in nas natančneje seznanila z njihovimi nalogami in obveznostmi. Med drugim se moramo zahvaliti Jožetu Gosenci, ki nam je predstavil deskanje na vodi, enako tako Simonu Hrastarju, ki je poskrbel za adrenalinsko gugalnico, ter Rdečemu križu Metlika in Slovenskemu gasilskemu muzeju Metlika, katerih člani oz. delavci so izvedli svoje točke v soboto.

Zahvaljujemo se tudi našim sponzorjem. Foto Asja Metlika je poskrbela za skupinsko fotografijo, Don Don in Mercator sta donirala sredstva za prehrano.

Zaključna nedeljska prireditev je bila še posebej zanimiva, saj je naše društvo poskrbelo za športno tekmovanje medružinskih članov in slip 'n slide.

Lahko potrdimo, da je tabor več kot uspel. Čestitke vsem, ki so sodelovali pri pripravi in izvedbi, predvsem pa vsem mladim (ne)gasilcem, ki so se odzvali in sodelovali pri letošnjem taboru.

Prihodnje leto pričakujemo še večje število udeležencev.

Vir: PGD Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj