Na vsebino

Glasba nas povezuje

V Medioteki Glasbene šole Črnomelj je 21. marca potekal razredni nastop klarinetistov z naslovom Glasba nas povezuje. Učenci prvih razredov in tretješolka so se predstavili s solo točkami ob spremljavi klavirja, v drugem delu nastopa pa so nastopili učenci višjih razredov v komornih zasedbah. Komorna igra je izjemno pomembna in koristna dejavnost v glasbeni šoli, saj omogoča učencem razvoj številnih glasbenih veščin in sposobnosti ter krepi njihovo ljubezen do glasbe. Poleg omenjenega pa spodbuja tudi razvoj številnih pomembnih življenjskih spretnosti, kot so sodelovanje, komunikacija, poslušanje in timsko delo.

Nastopili so: Tina Bajuk, Klara Šmalcelj, Nadja Jesih, Nina Peteh, Neža Malnarič, Tia Kapušin, Zarja Hutar, Rebeka Kopač, Vid Nemanič Dulmin, Matic Marentič, Maša in Jakob Pavlakovič, Sara Ogulin, Mija Zupanič, Nina Nemanič, Ana Žugelj in Zala Tatalovič.

Nastopajoči so se odlično odrezali in nam pričarali čudovit glasbeni večer.

Na klavirju je učenke spremljal Andrej Kunič, mentorica sem Katja Draginc.

Vir: Glasbena šola Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj