Na vsebino

Znanca sta se porezala z nožem, pri zdravstveni oskrbi eden agresiven

Črnomaljski policisti so ponoči priskočili na pomoč ekipi nujne medicinske pomoči pri oskrbi poškodovanih v Ručetni vasi, saj je bila ena oseba, stara 33 let, pri tem agresivna. Znanca, ki sta se družila čez dan in nato ob steklenici še pozno v noč, sta se namreč iz neznanih razlogov porezala z noži, nihče pa ni bil huje poškodovan. Reševalci so oba porezana oskrbeli, okoliščine dogodka pa še pojasnjujejo, so navedli na novomeški policijski upravi.

Brez vozniškega dovoljenja vozil neregistriran avto

Metliški policisti so zaradi več kršitev cestnoprometnih predpisov uvedli postopek o prekršku zoper 54-letnega voznika osebnega avtomobila iz Bereče vasi. Nekaj po sedmi uri so na podlagi klica občana na številko 113, da se po Dragomlji vasi pelje avto brez registrskih tablic, za volanom zalotili voznika, ki je imel na avtu preizkusne tablice. Voznik ni upošteval modre luči in zvočnih signalov policistov, poleg tega je vozil tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Ukradli skiro

Včeraj popoldne so neznanci izpred trgovskega centra v Semiču ukradli električni skiro znamke Ring, vreden okoli štiristo evrov. Lastnik ga je pustil pred trgovino, ko se je čez nekaj minut vrnil, pa je ugotovil, da ga je nekdo odpeljal.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj