Na vsebino

Podjetniški sklad z novimi krizno-likvidnostnimi krediti

Slovenski podjetniški sklad je objavil nov javni razpis neposrednih krizno-likvidnostnih kreditov v skupni višini 10 milijonov evrov. Krediti so namenjeni podjetjem, ki so imela gospodarsko škodo zaradi obvladovanja kriznih razmer na področju oskrbe z energijo. Za posojila v višini od 15.000 do 100.000 evrov bodo lahko zaprosila mikro, mala in srednje velika podjetja z najmanj enim zaposlenim, ki so bila ustanovljena pred 1. januarjem 2022 in imajo bonitetno oceno vsaj SB8. Pridobljena sredstva bodo lahko porabila za financiranje stroškov, kot so nakup nove opreme, nakup patentiranih pravic, licenc, materiala in trgovskega blaga, storitev ... Kredit lahko krije do 100 odstotkov vrednosti upravičenih stroškov projekta.

Postopek pridobitve kredita je nezahteven ter zelo hiter. Vloge podjetja oddajo elektronsko preko ePortala na Slovenskem podjetniškem skladu, javni razpis pa ima dva prijavna roka, in sicer 15. september do 14. ure ter 15. november do 14. ure.

Na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada so objavljene vse potrebne informacije - povezava TUKAJ.

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj