Na vsebino

Jutri bo deloma jasno z občasno zmerno oblačnostjo

Ponoči bo v jugozahodni Sloveniji oblačno, drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 4, na Primorskem do 7 °C.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem zmerno do pretežno oblačno. Drugod po Sloveniji bo deloma jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megleno. Najvišje dnevne temperature bodo v severnih krajih okoli 5, drugod od 7 do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo ob severnem Jadranu in v krajih južno od nas bo pretežno oblačno, v Kvarnerju ter v Gorskem Kotarju bo lahko rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah tudi megleno.

Jutri bo ob severnem Jadranu in v krajih južno od nas pretežno oblačno. Drugod bo delno jasno, ponekod po nižinah tudi megleno.

Obeti

V nedeljo bo sprva dokaj jasno z meglo in nizko oblačnostjo po nižinah. Popoldne bo oblačnost od zahoda postopno naraščala, pihal bo jugozahodni veter.

V ponedeljek bo oblačno, občasno bo deževalo, meja sneženja se bo popoldne in zvečer spuščala. V torek se bo zjasnilo, ponekod bo pihal severni veter.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj