Na vsebino

Jutri bo deloma sončno, najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 30 °C

Zvečer in ponoči bo spremenljivo oblačno, v večjem delu države bodo možne nevihte, bolj verjetne bodo na zahodu. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju okoli 19 °C.

Jutri bo deloma sončno, predvsem na Primorskem bo dopoldne lahko več zmerne oblačnosti. Še bo možna kakšna ploha ali nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 30 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo na območju severnega Jadrana ter v alpskem svetu povečana verjetnost za nastanek neviht.

Jutri bo dokaj sončno z občasno spremenljivo oblačnostjo. V alpskem svetu Furlanije-Julijske krajine ter avstrijske Koroške je možna še kakšna nevihta.

Obeti

V sredo in četrtek bo sončno in vroče, pihal bo jugozahodni veter. V četrtek popoldne in zvečer bodo na zahodu začele nastajati nevihte, ki se bodo v noči na petek razširile nad večji del države.

V petek bo sprva še oblačno z občasnimi padavinami, ob morju tudi nevihtami, popoldne pa se bo postopno jasnilo. Vročina bo popustila.

Opozorila

Predvsem na Primorskem je velika požarna ogroženost v naravi.

Od danes zvečer do torka zjutraj je predvsem na Primorskem povečana verjetnost za nastanek močnejših neviht z nalivi, sunki vetra, ni izključena tudi toča.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj