Na vsebino

Jutri bo oblačno, čez dan lahko še nastanejo snežne plohe, najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 2 °C

Zvečer in ponoči bo oblačno z občasnimi padavinami, ki jih bo najmanj na severozahodu. Meja sneženja se bo marsikje spustila do nižin. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Do jutra bodo padavine večinoma ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem okoli 5 °C.

Jutri bo oblačno, čez dan lahko še nastanejo snežne plohe. Na Primorskem bo pihala povečini šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem do 8 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo v krajih južno in vzhodno od nas oblačno s padavinami, hladilo se bo. Meja sneženja se bo spuščala. Drugod bo povečini suho. Pihal bo severovzhodni veter, ob severnem Jadranu burja.

Jutri bodo padavine povečini ponehale, predvsem v krajih južno in zahodno od nas so še možne občasne padavine. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja.

Obeti

V ponedeljek in torek bo deloma jasno in hladno. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. V noči na sredo se bo od zahoda pooblačilo. V južni polovici Slovenije bodo v sredo možne manjše padavine.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj