Na vsebino

Jutri bo oblačno, predvsem v vzhodni in južni Sloveniji se bodo še pojavljale padavine, meja sneženja bo na okoli 500 m nadmorske višine

Proti večeru in ponoči se bo od severa hladilo, meja sneženja se bo spuščala. Pihati bo začel severovzhodni veter, na Primorskem burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, na Primorskem do 9 °C.

Jutri bo oblačno, predvsem v vzhodni in južni Sloveniji se bodo še pojavljale padavine, meja sneženja bo na okoli 500 m nadmorske višine. Hladneje bo, pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem burja. Temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem okoli 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Popoldne bo oblačno in deževno. Na območju Alp bo ponekod snežilo do dolin, proti večeru se bo v krajih vzhodno od nas meja sneženja spuščala. Ob severnem Jadranu bo večji del dneva pihal jugo, proti večeru pa bo zapihala burja.

Jutri bo oblačno, v sosednjih pokrajinah Madžarske in v notranjosti Hrvaške bodo še padavine, ponekod bo tudi po nižinah rahlo snežilo. Pihal bo severovzhodni veter, ob severnem Jadranu burja.

Obeti

V ponedeljek bo oblačno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Jutranje temperature bodo marsikje pod lediščem. V torek bo še vedno oblačno s severovzhodnikom in burjo na Primorskem. Še hladneje bo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj