Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno z dnevnimi temperaturami od 12 do 17 °C

Ponoči bo na zahodu in jugu pretežno oblačno z občasnim rahlim dežjem, drugod bo deloma jasno. Jutranje temperature bodo od 6 do 13, v severnih krajih od 0 do 4 °C.

Jutri bo na severu in vzhodu delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v hribovitih zahodnih, južnih in deloma osrednjih krajih bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter, ob morju šibak jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17, v severni Sloveniji od 5 do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Nekaj jasnine bo predvsem v krajih vzhodno in severno od nas, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v Gorskem Kotarju in v hribovitem delu Furlanije bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

Obeti

V četrtek in petek se vreme ne bo bistveno spremenilo. Na zahodu bo precej oblačno z nekaj dežja, na vzhodu pa deloma sončno. Še bo toplo za ta čas.

V noči na soboto se bo dež na zahodu nekoliko okrepil in razširil nad vso Slovenijo. Tudi v soboto bo vreme še nestanovitno.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj