Na vsebino

Jutri bo prevladovalo sončno vreme

Ponoči se bo povsod razjasnilo. Veter bo prehodno nekoliko oslabel. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, v zatišnih legah s snežno odejo okoli -10, ob morju okoli 2 °C.

Jutri bo prevladovalo sončno vreme. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem povečini zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do 10 °C.

Najmočnejši sunki burje bodo na izpostavljenih mestih do četrtka popoldne presegali hitrost 100 km/h.

V petek se bo v notranjosti od severa prehodno pooblačilo. Na Primorskem bo še pihala šibka burja, ponekod po notranjosti pa severni do severovzhodni veter. V soboto bo na Primorskem pretežno jasno, drugod deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo. Burja na Primorskem se bo prehodno znova nekoliko okrepila. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho.

Nad osrednjim Sredozemljem je ciklon s padavinami. Nad zahodno Evropo je območje visokega zračnega, ki se počasi širi proti srednji Evropi. S severovzhodnimi vetrovi nad naše kraje priteka hladen in nekoliko manj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj