Na vsebino

Jutri bo sončno, najvišje temperature od 16 do 22 °C

Ponoči bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo več v vzhodnih krajih. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, ob morju okoli 11 °C.

Jutri bo sončno, na severu in severovzhodu občasno pretežno oblačno. Predvsem v Prekmurju bo lahko popoldne ali zvečer padla kakšna kaplja dežja. Čez dan se bo krepil severovzhodni do severozahodni veter, ki bo močnejši zlasti v višjih legah severovzhodne in severne Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 22 °C.

V četrtek dopoldne se bo pooblačilo v severnem delu Primorske, ponekod v Posočju bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Drugod bo sončno, le zjutraj in deloma dopoldne na severovzhodu še pretežno oblačno. Zapihal bo jugozahodnik. V petek bo v vzhodni polovici države sončno, jutro bo ponekod megleno. Drugod bo pretežno oblačno. Na zahodu bo občasno deževalo. Ponekod bo pihal jugozahodnik. V soboto bo v Prekmurju in deloma na Štajerskem še nekaj sonca. Drugod bo oblačno, občasno bo deževalo, pogosteje v zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji.

Nad zahodno in srednjo Evropo ter nad severozahodnim Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. Nova vremenska motnja se pomika čez Baltik in severne dele srednje Evrope proti jugovzhodu. S severozahodnim vetrom priteka k nam toplejši in bolj suh zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj