Na vsebino

Aktualna županja Mojca Č. Stjepanovič je predstavila svojo kandidaturo

Danes popoldne je v Gostilni Muller v Črnomlju potekala tiskovna konferenca aktualne županje Mojce Čemas Stjepanović na kateri je predstavila svojo kandidaturo za županjo na lokalnih volitvah, ki bodo potekale 18. novembra.

Za kandidaturo za županjo v obdobju 2018-2022 se je odločila zato, ker meni, da so s svojo ekipo ter predlogi in pobudami občanov v preteklem obdobju naredili veliko, še največ povezanosti, solidarnosti in dobrosrčnosti pa so pokazali ob naravni nesreči v juniju. Mojca Čemas Stjepanovič za županjo kandidira kot skupna kandidatka Desusa in SD-ja pod sloganom "Povezani".

Kot je povedala županja, bodo v novem mandatu osrednjo pozornost namenili mladim (1. posnetek v prilogi spodaj).

Vsekakor ne bodo pozabili na izgradnjo infrastrukture v najširšem pomenu besede. Kar nekaj odsekov obnov regionalnih cest je že v zaključni fazi (Lokve, Špeharji, Stari trg ob Kolpi, Črnomelj-Adlešiči), ravno danes pa so pričeli z obnovo cest od Vranovič do Črnomlja. Tudi lokalne ceste se že urejajo in eden od projektov, ki se počasi zaključuje je tudi obvoznica, s katero bodo po ureditvi lahko prekategorizirali Kolodvorsko ulico (med semafori) v lokalno cesto.

Ker je veliko projektov že začetih, si županja želi, da bi jih v morebitnem naslednjem mandatu lahko tudi končala. Te projekte je tudi naštel (2. posnetek v prilogi spodaj).

Poleg projektov, ki že tečejo, pa načrtujejo tudi razširitev ceste pod velikim mostom (proti poslovni coni Majer in proti Adlešičem), poleg tega pa še nekaj projektov (3. posnetek v prilogi spodaj).

Zvočni zapis

  • - Pozornost bo predvsem na mladih

  • - Projekti, ki že tečejo

  • - Načrti za prihodnje

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj