Na vsebino

Jutri bo sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo, najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15 °C

Zvečer se bodo plohe prenehale pojavljati in postopno se bo razjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, ob morju okoli 2 °C.

Jutri bo sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj nizke oblačnosti predvsem na Notranjskem in deloma v osrednji Sloveniji, zapihal bo južni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15, v Gornjesavski dolini okoli 7 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo večinoma sončno, popoldne se bo v Istri, Kvarnerju in v Gorskem Kotarju nekoliko pooblačilo. Ponekod bo zapihal jugozahodnik.

Obeti

V noči na petek se bo prehodno pooblačilo. Jugozahodnik se bo najprej okrepil, nato pa do jutra ponehal. Prehodno bo deževalo, tudi kakšna nevihta bo možna, v severni in severovzhodni Sloveniji pa bo ostalo večinoma suho. V petek in soboto čez dan bo sončno vreme, v petek bo pihal severni veter. Tudi v nedeljo bo večinoma sončno. Popoldne bo zapihal jugozahodnik, ponekod na zahodu se bo pooblačilo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj