Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe in nevihte, predvsem na jugozahodu tudi močnejše

Ponoči bo pretežno oblačno, občasno bo še deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 18 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe in nevihte, predvsem na jugozahodu tudi močnejše. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem okoli 25 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe, v krajih južno od nas tudi posamezne nevihte.

Jutri bodo občasne krajevne padavine sprva v krajih severno in vzhodno od nas. Popoldne bodo krajevne plohe in nevihte nastajale predvsem v sosednjih pokrajinah Italije in Hrvaške. Ob severnem Jadranu bo ob nevihtah prehodno zapihal okrepljen severnik.

Obeti

V ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod megla ali nizka oblačnost. V notranjosti bo popoldne nastalo nekaj kratkotrajnih ploh ali neviht.

V torek bo jutro sveže in po nekaterih nižinah megleno. Čez dan bo sončno.

V sredo bo pretežno jasno in postopno topleje.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj