Na vsebino

Jutri bo sprva oblačno ali megleno, popoldne se bo ponekod delno zjasnilo

Ponoči bo pretežno oblačno in večinoma suho, ponekod po nižinah bo nastala megla. Na Primorskem se bo delno razjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 0, ob morju okoli 3 °C.

Jutri bo v zahodni Sloveniji in v gorah pretežno jasno, na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Drugod bo sprva oblačno ali megleno, popoldne se bo ponekod delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1do 3, na Primorskem do 10 °C.

V nedeljo bo precej jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. V ponedeljek bo oblačno, na severu bo pričelo rahlo snežiti. V noči na torek se bo sneženje razširilo nad vso Slovenijo, le po nižinah Primorske bo deževalo. V torek čez dan bodo padavine postopno ponehale.

Nad srednjo Evropo in Balkanom je območje enakomernega zračnega tlaka. V višinah se nad našimi kraji ob šibkih jugozahodnih vetrovih zadržuje vlažen zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj