Na vsebino

Jutri bo sprva oblačno z občasnimi padavinami ...

Ponoči bo pretežno oblačno in sprva povečini suho. V drugem delu noči se bo povečala možnost za občasne padavine v južni in zahodni Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do okoli 14 °C.

Jutri bo sprva oblačno z občasnimi padavinami, a razporeditev in količina padavin sta precej nezanesljivi. Najbolj verjetno bo deževalo v zahodni in deloma v osrednji Sloveniji. Popoldne se bo ponekod v vzhodnih krajih oblačnost trgala, padavine bodo postopno oslabele. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem in v vzhodnih krajih do okoli 20 °C.

V četrtek bo zmerno oblačno, v notranjosti Slovenije bo zjutraj in dopoldne nizka oblačnost, ponekod pa lahko tudi nekaj megle. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. V petek bo večinoma sončno. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla.

Nad vzhodno in deloma srednjo Evropo ter nad Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. V višinah se nad srednjo Evropo zadržuje višinsko jedro hladnega zraka, ki vpliva tudi na vreme pri nas. Od juga k nam priteka vlažen in razmeroma topel zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj