Na vsebino

Jutri bo sprva pretežno jasno, po nižinah bo precej megle in nizke oblačnosti, čez dan se bo povsod pooblačilo

Ponoči bo na Primorskem pretežno oblačno. Drugod se bo razjasnilo, po nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -8 do -1, ob morju okoli 4 °C.

Jutri bo na Primorskem pretežno oblačno. Drugod bo sprva pretežno jasno, po nižinah bo precej megle in nizke oblačnosti. Čez dan se bo povsod pooblačilo, na zahodu bo proti večeru začelo deževati. Po nekaterih nižinah na začetku padavin bo nastajala poledica. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na Goriškem in ob morju do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo delno razjasnilo, po nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Le ob Jadranu bo ostalo pretežno oblačno.

Jutri bo dopoldne deloma jasno z meglo in nizko oblačnostjo po nižinah. Popoldne se bo od zahoda oblačilo, proti večeru bo v sosednjih krajih Italije ter v Istri in Hrvaškem primorju pričelo deževati.

Obeti

V noči na petek se bodo padavine okrepile in zajele vso Slovenijo. Po nižinah bo deževalo, le v Gornjesavski dolini bo lahko snežilo.

V petek bo oblačno. Padavine bodo zjutraj prehodno oslabele, čez dan pa se bodo znova pogosteje pojavljale. V noči na soboto se bo meja sneženja ponekod spustila do nižin, na Primorskem bo zapihala burja.

V soboto dopoldne bodo padavine ponehale, popoldne se bo jasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. V nedeljo bo delno jasno z mrzlim jutrom, popoldne se bo od zahoda oblačnost povečala.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj