Na vsebino

Jutri bo sprva pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13 °C

Zvečer in sprva še ponoči bo ponekod rahlo deževalo, nato bo dež povsod ponehal. Na Vipavskem bo zapihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo na severu od -1 do 3, drugod od 4 do 8 °C.

Jutri bo sprva pretežno oblačno. Dopoldne se bo delno zjasnilo na severovzhodu, tudi ponekod drugod se bo oblačnost trgala. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo oblačno, dež bo povsod ponehal. Proti jutru se bo v krajih severno od nas delno zjasnilo, ponekod po nižinah bo nastala megla.

Jutri bo suho, oblačnost se bo čez dan trgala. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah v krajih severno od nas megla.

Obeti

V četrtek in petek bo na Primorskem in Notranjskem oblačno, lahko tudi megleno, ponekod bo padla kakšna kaplja dežja. Drugod bo v četrtek zmerno, občasno pretežno oblačno, v petek pa precej jasno in po nekaterih nižinah zjutraj in dopoldne megleno. V četrtek bo ponekod zapihal jugozahodnik. V soboto bo v vzhodni in severni Sloveniji sončno, drugod pretežno oblačno. Ponekod na zahodu bodo rahle padavine.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj