Na vsebino

Jutri bo večinoma oblačno z obilnejšimi padavinami, pojavljale se bodo tudi nevihte

Zvečer se bodo padavine na zahodu okrepile in se ponoči razširile nad vso Slovenijo, vmes bodo tudi nevihte z nalivi. Ob morju bo pihal jugo. Jutranje temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem okoli 16 °C.

Jutri bo večinoma oblačno z obilnejšimi padavinami, pojavljale se bodo tudi nevihte. Manj dežja bo ob morju, kjer bo pihal okrepljen jugo. Ponekod v notranjosti bo zapihal severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 18, na Primorskem do 22 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo spremenljivo oblačno s povečano verjetnostjo za plohe in nevihte z nalivi. Ob Jadranu bo pihal jugo.

Jutri bo oblačno s pogostimi padavinami, pojavljale se bodo nevihte z nalivi. Manj dežja bo ob severnem Jadranu, kjer bodo tudi sončna obdobja, pihal bo okrepljen jugo.

Obeti

Tudi v petek bo še oblačno in občasno deževno, še bodo možni krajevni nalivi.

Do sobote zjutraj bo dež ponehal. V soboto bo spremenljivo oblačno z jutranjo meglo, možna bo še kakšna ploha. Pihal bo jugozahodnik. Topleje bo. V nedeljo kaže na deloma sončno vreme z jutranjo meglo.

Opozorila

Od danes zvečer do noči na soboto je predvsem na območju zahodne, osrednje in južne Slovenije zelo velika verjetnost za deževje z močnimi in dolgotrajnimi nalivi.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj