Na vsebino

Jutri bo večinoma oblačno, zvečer se bo dež razširil nad vso državo, najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14 °C

Ponoči se bo oblačnost znova povečala. Predvsem na jugu in zahodu Slovenije se bodo začele pojavljati krajevne plohe. Jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem okoli 11 °C.

Jutri bo večinoma oblačno. Na vzhodu bo do večera suho, drugod bodo občasno krajevne padavine, deloma plohe, ob morju lahko tudi zagrmi. Zvečer se bo dež okrepil in razširil nad vso državo. Ob morju bo pihal jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem do 18 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo oblačnost ponovno povečala, začele se bodo pojavljati manjše plohe. Ob severnem Jadranu bo zapihal jugo.

Jutri bo večinoma oblačno. Čez dan se bodo predvsem v krajih zahodno in južno od nas pojavljale krajevne padavine, ki se bodo zvečer od juga okrepile in razširile nad vse sosednje pokrajine. Ob severnem Jadranu bo pihal jugo.

Obeti

Četrtek bo sprva oblačen in deževen. Predvsem v višjih legah in na Primorskem bo pihal okrepljen veter južnih smeri. Dopoldne bodo padavine oslabele in popoldne večinoma ponehale, ponekod se bo delno razjasnilo.

V petek kaže na suho vreme. Na Primorskem bo sončno s šibko burjo, v notranjosti bo precej nizke oblačnosti.

V soboto bo v višjih legah in na Primorskem precej jasno, po nižinah v notranjosti se bo del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo še pihala burja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj