Na vsebino

Jutri deloma jasno z zmerno oblačnostjo, na jugovzhodu tudi pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature od 18 do 22 °C

Ponoči se bo oblačnost prehodno povečala, možna je kakšna kaplja dežja. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila. Jutranje temperature bodo od 8 do 14, na Goriškem in ob morju okoli 16 °C.

Jutri bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo. Drugod bo deloma jasno z zmerno oblačnostjo, na jugovzhodu občasno tudi pretežno oblačno. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem do 26 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ob severnem Jadranu bo povečini sončno, pihala bo šibka burja. Drugod se bo oblačnost spreminjala, tu in tam lahko nastane kakšna kratkotrajna ploha.

Obeti

V četrtek bo dopoldne večinoma sončno, popoldne pa bo oblačnost od severa naraščala. Proti večeru se bodo začele pojavljati krajevne padavine, ki bodo v noči na petek zajele večji del Slovenije. Vmes bodo tudi posamezne nevihte.

V petek bo zmerno do pretežno oblačno, predvsem v južni Sloveniji bo občasno še rahlo deževalo. Na Primorskem bo spet zapihala šibka burja.

V soboto kaže na nestanovitno vreme.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj