Na vsebino

Jutri dopoldne bo delno jasno, sredi dneva in popoldne se bo povsod pričelo oblačiti, najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 12 °C

Zvečer in ponoči bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo v zatišnih legah severne Slovenije od -7 do -3, drugod od -2 do 1 °C.

Jutri dopoldne bo delno jasno, ponekod na Primorskem je lahko nekaj zmerne oblačnosti. Sredi dneva in popoldne se bo povsod pričelo oblačiti, ponekod bo spet zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo v krajih zahodno od nas delno jasno, drugod bo več oblačnosti. Do jutra bo po nekaterih nižinah nastala megla.

Jutri bo sprva delno jasno, čez dan pa se bo postopno spet pooblačilo. Zvečer se bodo v krajih južno in zahodno od nas začele pojavljati padavine. V Istri in Kvarnerju bo pihal jugo.

Obeti

V noči na nedeljo bo pričelo deževati, meja sneženja se bo spuščala. V nedeljo bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. V ponedeljek in torek kaže na zmerno oblačno in suho vreme. Več sonca bo v torek.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj