Na vsebino

Jutri dopoldne se bo delno razjasnilo ...

Zvečer se bodo zlasti na zahodu in severu še pojavljale nevihte, možni so tudi močnejši nalivi. Ponoči bo delno jasno, zjutraj bo v notranjosti države nastala nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17 °C.

Jutri dopoldne se bo delno razjasnilo, popoldne pa bo nastajala spremenljiva oblačnost. Pojavljale se bodo krajevne nevihte, ki se lahko zavlečejo v večer. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 30 °C.

V torek in sredo bo zjutraj nastalo nekaj nizke oblačnosti. Dopoldne se bo deloma razjasnilo, sredi dneva in popoldne bodo nevihte spet bolj verjetne. V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Dopoldne bodo krajevne padavine v obliki ploh in neviht nastajale na zahodu, popoldne pa tudi drugje. Zapihal bo zahodni veter.

Nad osrednjim in južnim delom Evrope je območje enakomernega zračnega tlaka, v višinah pa je nekaj višinskih jeder hladnega zraka. Z zahodnim vetrom k nam doteka postopno nekoliko bolj stabilna zračna masa.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj