Na vsebino

Jutri pretežno oblačno, pri nas krajevne padavine in posamezne nevihte, zjutraj od 5 do 10, čez dan od 14 do 18 °C

Ponoči bodo v zahodni, južni in deloma osrednji Sloveniji možne krajevne padavine, drugod bo povečini suho. Na Primorskem so možne tudi nevihte.

Jutri bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo krajevne padavine. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Zapihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem od 10 do 15, najvišje dnevne od 14 do 18, na Primorskem in ponekod v vzhodni Sloveniji okoli 21 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bodo v krajih zahodno od nas in v severozahodni Hrvaški krajevne padavine, deloma nevihte. V Kvarnerju se bo krepil jugo.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas večinoma suho z nekaj sonca. Drugod bo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, predvsem ob morju tudi nevihtami. Pihal bo jugozahodnik. Topleje bo.

Obeti

V petek bo na vzhodu spremenljivo oblačno s sončnimi obdobji, drugod bo pretežno oblačno. Občasne krajevne padavine bodo možne predvsem v zahodni polovici Slovenije. Krepil se bo jugozahodnik, ob morju jugo. Zvečer in v noči na soboto se bodo krajevne padavine, deloma nevihte okrepile in prehodno zajele vso Slovenijo. V soboto bodo predvsem v zahodni polovici Slovenije občasne krajevne padavine, na vzhodu pa bo več sonca. V nedeljo kaže na deloma sončno vreme, več oblakov bo na zahodu. Predvsem v hribovitih krajih bo možna kakšna kaplja dežja.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj