Na vsebino

Kaj se dogaja na Ulici Moša Pijade v Črnomlju?

Zaradi rekonstrukcije obvoznice med Ulico 21. oktobra in Ulico Moša Pijade je črnomaljska občina pred časom uredila parkirna mesta na Ul. Moša Pijade, kar so stanovalci okoliškega stanovanjskega naselja pozdravili z odobravanjem. V torek pa jih je pred tem parkiriščem pričakalo obvestilo Komunale Črnomelj o izvajanju sečnje dreves in spravilu lesa, ki naj bi trajalo do popoldneva. Verjetno je bilo vsem, ki drugače parkirajo na tem mesto, to razumljivo. Danes pa so nam poslali fotografije z vprašanjem, kako to, da podrta drevesa ležijo na parkingu že tretji dan?

Poklicali smo direktorja Komunale Sama Kavčiča, ki nam je pojasnil, da je JP Komunala Črnomelj v izogib materialni škodi ali morebitnim poškodbam stanovalcev, postavilo opozorilna obvestila s prej omenjeno vsebino. S samo sečnjo in spravilom lesa pa Komunala nima nič. Sečnjo naj bi opravljala fizična oseba, torej, ne Komunala, ne občina. Po podatkih, ki so razvidni na portalu PISO, naj bi bilo parkirno mesto in gozd, ki je predmet sečnje, v lasti občine Črnomelj.

Na občino smo ravnokar poslali vprašanje glede tega in odgovor pričakujemo jutri, saj smo elektronsko pošto poslali izven delovnega časa.

Kljub temu pa so bližnji stanovalci postavili vprašanje: "Kje je zdaj medobčinski inšpektor in kaj počneta redarja?"

Počakajmo na odgovor.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj