Na vsebino

Kako stopimo iz strahov v pozitivno energijo

Na včerajšnji pogovorni delavnici »Kako stopimo iz strahov v pozitivno energijo« smo že na samem začetku pregnali negativna čustva, saj so naše prostovoljke in uporabnice prinesle s seboj sadje iz domačih sadovnjakov in čudovito cvetje, vzgojeno na lastnem vrtu.

Na mizi v Hiši Sadeži družbe Metlika se je tako našlo obilje poletnih plodov, pa še šopek, ki s svojimi živimi barvami vabi nasmehe in pozitivno energijo. Silvija Niedergerke, ki je vodila delavnico, nas je seznanila kako, kdaj in zakaj se pojavlja strah, kako le ta deluje na človeka in kako se sami z močjo svojim misli borimo proti njemu. Pogovarjali smo se o tem, kako prepoznati bojazni, dvome in skrbi ter kakšne odločitve sprejeti, da nas negativna čustva ne dobijo v svoje kremplje. Strah ima veliko moč, mi pa si bomo vsakič raje rekli da ima strah veliko moč, če mu dovolimo« in mu ne bomo dovolili, da prevzame naše misli.

V sproščenem razpoloženju je pogovor lepo tekel in razšli smo se s pregovorom Leight Hunta: » Strahopetec se prestraši vnaprej – junak za nazaj!«. Včeraj prisotni smo izbrali, da bomo junaki.

Vir: HSD Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj