Na vsebino

Kakovost ustvarjamo skupaj udeleženci in zaposleni

ZIK Črnomelj je v okviru Tedna vseživljenjskega učenja, v petek, 18. septembra in ponedeljek, 21. septembra 2020, pripravil aktivnosti ob dnevu kakovosti izobraževanja odraslih, ki na slovenski ravni poteka pod sloganom "Kakovost ustvarjamo vsi«.

Za udeležence programa socialna aktivacija je potekala delavnica z naslovom Kakovost ustvarjamo z udeleženci. Svetovalka za kakovost na ZIK-u Črnomelj je udeležencem predstavila izjavo o kakovosti ZIK-a, načine spremljanja kakovosti v organizaciji in jih spodbudila k podajanju predlogov ter idej za popestritev programa socialna aktivacija. Udeleženci si želijo predvsem znanj s področja računalništva, ustvarjalnih delavnic in obiskov delodajalcev. Preizkusili so se tudi v kvizu o poznavanju ZIK-a in njegove dejavnosti.

Za zaposlene na ZIK-u sta sodelavki pripravili delavnico po metodi svetovne kavarne, na temo razvoja kakovosti organizacije. Zaposleni smo podali predloge in ideje glede povezovanja kulture in izobraževanja v organizaciji, uvajanja e-izobraževanja in razvoja kulturnih projektov v prihodnje.

Dan za kakovost izobraževanja odraslih je pomemben dan tako za naše udeležence kot zaposlene, ki ostajamo zavezani kakovosti, saj je ta postala naš način dela, ustvarjanja in razmišljanja.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj