Na vsebino

KBŠ na novoletnem izletu v Puli

Klub belokranjskih študentov si je za slovo letu 2016 in pozdrav letu 2017 ponovno izbral netipično novoletno destinacijo. Svoje člane je namreč odpeljal v Pulo.

Iz Črnomlja so se na pot odpravili v četrtek ob 9. uri in se po več manjših postankih ustavili v mestecu Motovun. Od tam pa naprej do končne destinacije.

Po prihodu v Pulo je v hostlu sledila razporeditev po sobah in zabava v lastni režiji, saj so na pot s seboj vzeli dve kitari in rujno žlahtno kapljico domačih hribčkov. Drugi dan izleta so mnogi sončno dopoldne preživeli na kavici v mestnem jedru, kasneje pa je sledil ogled mesta. Zlata vrata, pulski Forum ter znameniti Amfiterater so nekatere izmed znamenitosti, ki so si jih ogledali. Preostanek dneva je bil namenjen kosilu oziroma večerji ter pripravam na večerno zabavo s splitsko rap skupino The Beat Fleet (TBF).

Zadnji dan leta 2016 so nekateri odšli na parkirišče Karolina, kjer je zraven drsališča potekalo praznovanje novega leta za najmlajše, in sicer točno opoldne. Otroci so po odštevanju v zrak spustili pisane balone, starši pa so kmalu za tem lahko uživali v odličnem koncertu Nena Belana ter skupine Fiumens. Popoldan so ob ponovnem sončnem vremenu izkoristili še za ogled pulske trdnjave, od koder je lep razgled na mesto, Brione ter okoliška mesta. Zvečer pa ponovno na pulski Forum, kjer je nastopila zagrebška punk skupinka Hladno pivo.

Prvi dan novega leta so se po kosilu odpravili pri domu. Destinacija se je izkazala za odlično, saj ima Pula veliko ponuditi v tem času.

Vir: Klub belokranjskih študentov

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj