Na vsebino

Koča čaka na obiskovalce

Kje so tisti časi, ko smo drug drugemu pomagali pri delu.
Danes se vsem nekam mudi, ni časa niti za kavo, kaj šele za kakšno pomoč pri delu, zato je bilo te dni prav lepo videti člane PD Črnomelj pri obnovitvenih delih na Mirni gori.

Ja, seveda pozabljam, tako smo pred leti odločili, da je to delo na črno, zato upam, da fantje zaradi prostovoljnega dela niso v prekršku.

Star pregovor pravi, da na mladih svet stoji, zato so "malo manj mladi" člani PD Črnomelj, na včerajšnjo mrzlo deževno soboto pred svojo kočo na Mirni gori, za mlade, postavili lično gugalnico.

Upajo, da jim bo že naslednjič priskočil na pomoč pri njihovem delu kakšen mlad korenjak, saj planinska društva poleg skrbi za planinske objekte, obnavljajo in urejajo pohodne poti ter organizirajo planinske aktivnosti (izlete, pohode, planinske tabore, planinske šole in druga izobraževanja).

Nikoli ni prepozno da z gibanjem poskrbimo za boljše zdravje in počutje! Pridružite se nam, udeležite se aktivnosti v organizaciji planinskih društev.

Lepo nedeljo želim!

Vir: Dom na Mirni gori

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj