Na vsebino

Kolesarjenje proti korupciji in krajam ter v podporo DSO-jem

Tudi današnjega kolesarskega protesta se je v Črnomlju udeležilo kar nekaj kolesarjev, sicer v manjšem številu kot ponavadi, zato pa s še večjo odločnostjo, da se vsem na položajih, ne glede na leve, desne, zelene ali oranžne pokaže, da je dovolj korupcije, klientelizma in kraj našega denarja. Čas je, da se izvoljeni predstavniki tako na državnem kot na občinskih nivojih začnejo zavedati, da so v službi pri nas in s tem odgovajajo za svoja dejanja.

Poleg tega so bili kolesarji dobesedno poklicani na pomoč v Dom starejših občanov Črnomelj, saj je Ministrstvo za zdravje danes Zdravniški zbornici Slovenije in Zbornici zdravstvene in babiške nege Slovenije-Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije poslalo zahtevo za takojšnjo izvedbo izrednega strokovnega nadzora s svetovanjem.

To je torej nagrada vsem zaposlenim in vodstvu DSO Črnomelj (tudi DSO Metlika je prejel odločbo o izrednem nadzoru, poleg še nekaterih domov v Sloveniji) za požrtvovalno delo v času epidemije z novim koronavirusom. Dokaz več, da v kolikor nekomu na položaju ni všeč oporekanje ali kritiziranje, ukrepa na način ustrahovanja.

Krajši video posnetek današnjega rekreativnega kolesarjenja si lahko ogledate TUKAJ.

Samo predvidevam, da bo naslednji petek več kolesarjev ...

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj