Na vsebino

Kolesarski izlet po občini Metlika

Včeraj smo se v okviru Evropskega tedna mobilnosti odpravili na jesenski kolesarski izlet po občini Metlika. S Pungarta smo se mimo zbirnega centra za zbiranje odpadkov v Bočki zapeljali do Gornjih Dobravic, nato do Doljnih Dobravic, Geršičev in Krivoglavic, kjer smo imeli na igrišču ŠD Dobravice postanek. Trasa je bila dolga 13,6 km in ravno prav razgibana.

V času postanka smo se okrepčali z vodo in sokom, vinom, bananami ter belokranjskimi pogačami in belokranjskimi poviticami, ki jih je za nas pripravilo Društvo kmečkih žena Metlika.

Na igrišču ŠD Dobravice smo za udeležence izvedli mini tekmovanje v štirih kategorijah (deklice, dečki, ženske in moški), in sicer so morali tekmovalci voziti kolo na način, da pedala niso potisnili navzdol oz. z njim naredili cel krog. Zmagal je tisti, ki je zadnji prišel čez start. Za nagrade in tehnično podporo na izletu je poskrbel Servis in prodaja koles Štangelj. Vsi udeleženci so prejeli še majice z logotipom Evropskega tedna mobilnosti.

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj