Na vsebino

Kot bi Luna padla na Zemljo

Včeraj sta v Knjižnici Črnomelj gostovala slovenska igralka Milena Zupančič in avtor njene biografije Kot bi Luna padla na Zemljo Tadej Golob. Pogovor je vodila Jelena Šikonja, profesorica slovenskega jezika na Srednji šoli Črnomelj, za glasbeno popestritev pa sta poskrbeli talentirani dijakinji omenjene šole in sicer, Kim Riznič ter Ivona Begović, ki sta navdušili obiskovalce. Med prijetnim pogovorom je Zupančičeva številnim obiskovalcem zaupala marsikaj zanimivega iz svojega življenja, Tadej Golob pa je podal nekaj drobcev iz nastajanja biografije. Ta je začela nastajati oktobra 2016, vendar sta se nekaj mesecev le pogovarjala, saj si nista želela kronološkega zapisa biografije.

Milena Zupančič je med drugim spregovorila o tem, da je sprejemne izpite na akademijo opravila v prvem poskusu, saj si je študija igralstva neizmerno želela, vendar je morala iz neznanega razloga le tega skupaj z ostalimi kolegi v generaciji opraviti še enkrat, o zaposlitvi v ljubljanski Drami, ki je trajala le nekaj dni, saj si je premislila in se raje preselila v Mestno gledališče ter nam zaupala številne anekdote, ki so nasmejale obiskovalce.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj