Na vsebino

Literarni natečaj Zvitice

Klub belokranjskih študentov ponovno vabi vse literarne talente k prijavi na literarni natečaj Zvitice s prostim naslovom. Prijavite se lahko vsi, stari od 16 do 30 let, s stalnim prebivališčem v Beli krajini. Poiščite kakšno zgodbo na dnu predala, izbrskajte dramsko igro, s katero ste kdaj že sodelovali na natečajih, ali pa preprosto napišite novo pesem in delo pošljite do 30. aprila na elektronski naslov:

zvitica.kbs@gmail

ali na naslov:

Uredništvo Zvitice
Kolodvorska 34
8340 Črnomelj.

Obvezno dopišite še kontaktne podatke (ime in priimek, letnico rojstva, naslov bivališča, elektronski naslov in telefonsko številko) in želeno možnost objave pod pravim imenom, psevdonimom ali anonimno identiteto.

Zmagovalec bo nagrajen s knjižno in praktično nagrado ter objavljen v spomladanski izdaji Zvitice, na Facebooku KBŠ-ja in ostalih spletnih portalih. Če boš napisal pesem, bo ta prebrana tudi 5. julija na drugem pesniškem večeru Mirana Jarca, ki ga organizira Mladinski center BIT.

Prijavi se in postani naslednik Otona Župančiča, Mirana Jarca ali Lojzeta Krakarja ter pripomori k širitvi belokranjske besede po Sloveniji in svetu!

Uredništvo Zvitice

***Prejeta dela bo pregledal uredniški odbor revije. Avtor s poslanim delom dovoljuje objavo svojega dela v tiskanih in elektronskih medijih. Za objavljena dela ni predviden honorar.

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj