Na vsebino

Pomagajmo Anji

Odločila sem se, da vam povem svojo zgodbo. Pred letom dni se mi je v trenutku zgodilo nekaj, kar mi je spremenilo življenje, ga obrnilo na glavo in danes na vse kar je bilo in na vse tisto kar še pride gledam povsem drugače.
Bila sem čisto običajna študentka, pripravljena poprijeti za vsako delo, polna veselja in življenjske energije. Vsak dan sem videla kot priložnost za odkrivanje novega znanja. Imela sem sanje, da bom prepotovala ves svet, da bom uspešna in da si bom ustvarila svojo družino. Danes so moje sanje drugačne ... Točno pred letom dni sem namreč pristala v bolnišnici in tam prebila nadaljnja dva meseca. Vsi pretekli dnevi, polni smeha in zabave, so se naenkrat zdeli kot daljna preteklost, kot življenje nekoga drugega.
Zbolela sem za meningitisom, hkrati pa so mi v središču možganov odkrili zelo veliko cisto pinealne žleze. Čisto jasno je, da tako velika stvar v moji glavi ovira moje življenje. Pa vendar sem se po težkih dveh mesecih postavila na noge in optimistično živela naprej, v upanju, da bo nekoč bolje in bom zopet »stara Anja«.

Stvari se vse do danes žal niso izboljšale. Poleg bolečin v mišicah, kosteh se srečujem s slabo koncentracijo, kronično utrujenostjo, glavoboli, slabostjo, zamegljenim vidom in tako naprej. Cista leži v samem središču možganov, kjer se nahajajo pomembne funkcije za delovanje človeka, zato grozi mojemu zdravju in dejstvo je, da mora ven iz moje glave, saj je že tako velika, da lahko v nadaljnje povzroči resne probleme.
Odločila sem se, da stopim korak naprej in zadevo prevzamem v svoje roke. Čim prej moram priti do željene operacije, ki mi bo omogočila normalno in zdravo življenje. Operacijo mi lahko opravi priznani strokovnjak iz Nemčije. Operativni poseg je predviden v začetku junija, zanj pa moram odšteti 25.000 EUR. Ker sama na žalost nimam takšnega zneska, sem se odločila, da bom denar zbirala po tej poti.

Pri Medobčinskem društvu invalidov Novo mesto in Društvu prijateljev mladine Črnomelj so se odzvali na mojo prošnjo za pomoč in so odprli račun, kjer se zbirajo sredstva namenjena izključno za stroške mojega operativnega posega.
Dragi ljudje, dobri ljudje! Hvaležna bom za vsak vaš prispevek. S prispevkom mi boste pomagali k boljšemu, lepšemu in bolj veselemu življenju.
Prosim vas, da mojo zgodbo delite tudi med svoje prijatelje in mi tako pomagate, da zberem dovolj sredstev za operacijo, ki mi bo vrnila zdravje in moje staro življenje. To je življenje, o katerem sanjam danes.

Sredstva lahko nakažete na:
Medobčinsko društvo invalidov
Rozmanova ulica 32A, 8000 Novo mesto
Davčna: 54657822 niso davčni zavezanci
IBAN SI56 6100 0000 8803 679 DELAVSKA HRANILNICA d.d.
Sklic 00 03062016
Namen: za Anjo

ALI

Društvo prijateljev mladine Črnomelj
Grajska cesta 39, 8340 Črnomelj
Davčna: 50876007, niso davčni zavezanci
IBAN SI56 0243 0001 6581 518, NLB d.d.
Namen: za Anjo

Odslej lahko Anja Zamida pomagate tudi z SMS-donacijami.
Pošljite SMS na 1919: z vpisano ključno besedo KRAMBERGER boste prispevali 1 evro, z vpisano ključno besedo KRAMBERGER5 pa 5 evrov.

Verjamem, da mi bo tudi z vašo pomočjo uspelo.
Vsakemu od vas resnično HVALA iz srca,

Anja

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj