Na vsebino

Luka Basi prvič v Črnomlju: Noč, ki obljublja nepozabno žurko

V Črnomlju se obeta nepozabno predbožično doživetje, saj bo 23. decembra v prireditvenem šotoru na Majeru prvič nastopil priljubljeni pevec Luka Basi. Poznan po svojem edinstvenem slogu, ki združuje slovensko in dalmatinsko dušo, Luka Basi obljublja, da bo ta večer v Črnomlju spremenil v pravo super žurko.

Luka Basi, ki se je Sloveniji prvič predstavil v resničnostnem šovu "Slovenija ima talent", je s svojim prvim albumom, izdanim leta 2019, dosegel velik uspeh in čez noč postal zvezda na Balkanu. Njegov glasbeni repertoar, ki je do sedaj vključeval predvsem skladbe v hrvaškem jeziku, je nedavno dobil novo dimenzijo, ko je "Slovenec z dalmatinsko dušo" začel raziskovati tudi melodije, ki so bližje njegovim slovenskim koreninam.

Na koncertu v Črnomlju se Luki Basiju pridružujeta tudi Tamburaška skupina Melos in DJ Tomy Vertigo, ki bodo poskrbeli za dodatno glasbeno raznolikost in energijo. Prireditveni šotor v Majeru bo za to priložnost ogrevan, zagotavljajo pa, da bo vzdušje vroče ne glede na zunanje temperature.

To bo večer, kjer bo glasba združila ljudi v prazničnem duhu, in priložnost, da se prepustimo ritmom, ki združujejo različne kulture in jezike. Pričakujte nepozabno noč z Luka Basijem, kjer bo vsak trenutek poln energije, plesa in melodij, ki ogrejejo srce.

Nakup vstopnic je možen preko spleta oz. na vseh prodajnih mestih Eventima (Petrol in Pošta Slovenije).

Vabljeni v Črnomelj, da skupaj z Luko Basijem in ostalimi nastopajočimi pozdravimo praznike z nepozabno glasbeno zabavo!

Cenejše vstopnice lahko kupite do vključno 22.12. 2023.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj