Na vsebino

Med delom v gozdu umrl 46-letnik

V gozdu na območju Komarne vasi se je včeraj okoli 11.30 zgodila nesreča pri delu. Po prvih ugotovitvah policije je na 46-letnega moškega med sečnjo padlo drevo. Moški je zaradi hudih poškodb umrl na kraju, so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica, okrožna državna tožilka in pristojni inšpektor za delo. Policisti bodo o vseh ugotovljenih okoliščinah seznanili pristojno tožilstvo.

Voznik hudo poškodovan

Včeraj ob 7.18 so bili metliški policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti med Novim mestom in Metliko, pri naselju Jugorje pri Metliki. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 21-letni voznik osebnega avtomobila, ki je peljal proti Metliki. V nepreglednem ovinku je pričel prehitevati tovorno vozilo, takrat pa je pravilno, iz nasprotne smeri pripeljal 26-letni voznik kombija, ki je zapeljal skrajno desno, vendar trčenja ni mogel preprečiti.

Hudo poškodovanega 21-letnika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. 26-letnik in 41-letni potnik v njegovem vozilu sta se v nesreči lažje poškodovala. Policisti okoliščine še preverjajo in bodo zoper povzročitelja nesreče ustrezno ukrepali.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju Balkovcev in Žuničev prijeli 35 državljanov Sirije, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Postopki s tujci še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj