Na vsebino

Močan veter podiral drevesa in razkrival strehe

Simbolna fotografija
Simbolna fotografija

Danes ob 8.30 je v naseljih Gorenji, Dolenji in Srednji Radenci, občina Črnomelj, močan veter delno razkril več streh na objektih. Gasilci PGD Radenci so zamenjali strešno opeko na štirih stanovanjskih, dveh gospodarskih ter na objektu Centra šolskih in obšolskih dejavnosti Radenci.

Ob približno enakem času je v naselju Gorenji Radenci, občina Črnomelj, zaradi močnega vetra drevo ogrožalo stanovanjski objekt. Gasilci PGD Radenci so drevo podrli in razžagali.

Ob 9.46 je v naselju Prelesje, občina Črnomelj, močan veter delno razkril več streh na objektih. Gasilci PGD Stari trg ob Kolpi in Prelesje so zamenjali strešno opeko na štirih stanovanjskih in dveh gospodarskih objektih.

Ob 12.30 je pri naselju Prelesje, občina Črnomelj, podrto drevo oviralo promet. Gasilci PGD Stari trg ob Kolpi, PGD Prelesje in dežurni delavec cestnega podjetja so razžagali drevo in očistili cestišče.

Vir: ReCO Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj