Na vsebino

"Na Country v Kungoto"

Člani Country plesne skupine Vrtičkarji smo se se v soboto udeležili festivala "Na Country v Kungoto", kjer je plesalo in se učilo novih plesov okoli 140 plesalcev iz različnih country skupin iz Avstrije, Hrvaške in Slovenije. Festival je bil enkratna priložnost za navezovanje novih stikov, poznanstev in prijateljstev ter seveda osvajanje novih plesnih korakov, saj smo se pod vodstvom priznanih učiteljev country plesa (Jurka Blažko, Marjana Petauer, Otmar Taucher) naučili kar tri nove koreografije.

Največji vtis na nas pa je naredilo spoznanje, da je z organizatorji festivala Country Friends ob podpori župana občine Zgornja Kungota sodelovala celotna lokalna skupnost. Naša skupina je bila deležna toplega sprejema tako, da smo imeli občutek, kot da smo prišli med stare znance. Ob slovesu smo obljubili, tako organizatorjem festivala, kot tudi sebi, da se, če ne že prej, pa naslednje leto zagotovo, zopet vrnemo v Kungoto.

Vir: Country skupina Vrtičkarji
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj