Na vsebino

Na Marsu je drugače

V Kulturnem centru Semič je sinoči potekal plesni večer Plesnega društva Krokar z naslovom Na Marsu je drugače. V tradicionalni 13. Zimski plesni pravljici so se predstavile vse otroške skupine, ki pridno vadijo pod mentorstvom Andreje Fir, Nike Brdar, Darije Vlah in Nikoline Lalić. Na oder je stopilo kar 62 plesalk in plesalec.

Zgodbo letošnje Zimske plesne pravljice je napisala in režirala Brina Dokl. Njena domišljija ne pozna meja, zato so se v Plesnem društvu Krokar odločili, da po njeni zgodbi ne bodo naredili le plesne predstave, ampak so izdali tudi knjigico - pravljico Na Marsu je drugače.

V vesolju nismo sami. Med nami sobivajo bitja, ki jih je zaradi neverjetne sposobnosti prilagajanja na nova okolja težko opaziti. Tokrat imajo misijo. Ta nikakor ni lahka in vsekakor ne teče gladko. Soočajo se z raznimi bitji, ovirami, iščejo rešitve in pravo pot. Kaj vse se zgodi, koga vse srečajo, kje se sploh nahajajo? Na vsa ta vprašanja odgovarjajo krokarice v tokratni plesni misiji.

Vir: Občina Semič, PD Krokar, foto: Uroš Novina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj