Na vsebino

Kratki igrani film Nabiralka

"Kaj se zgodi, ko ljubezenska zgodba med ženo, možem in ljubico pride k svojemu koncu?"

S tem stavkom je skupina študentov v Audio-vizualnemu laboratoriju KBŠ napovedala premiero njihovega najnovejšega igranega filma Nabiralka. Pod vodstvom režiserja Grege Drobniča je ekipa že drugo leto zapored posnela kratki igrani film s temačno zgodbo povezano s tematiko Halloweena. V zgodbi spremljamo Roka, ki si želi avanture in ob tem laže svoji ženi, a ga doleti nesrečna usoda. Ta večer je zapeljal Lejo, ki ima za sabo razmerje v katerem jo je partner prevaral. Svojo jezo sprošča tako, da se maščuje vsem ne zvestim moškim. Roku se tako vrne vse hudo, ko njegov prstan postane le še ena izmed krvavih trofej v Lejini skrinjici.

Film je bil posnet z majhnimi sredstvi in ekipo mladih prostovoljcev, ki ima veliko željo po filmskem ustvarjanju.

Z željo po podobnih ali pa še večjih projektih, vabijo v svoje vrste še ostale mlade ustvarjalce, ki bi z njimi delili strast do avdio-vizualnih projektov. V kolikor te zanima pridružitev AvLabu jih lahko kontaktiraš preko njihove Facebook strani.

Pri ustvarjanju kratkega filma Nabiralka so s svojimi storitvami ali sredstvi pomagali tudi RIC Bela krajina, MKK Bela krajina, Gostišče Muller in Hiša vina Pečarič.

Režija/kamera/montaža - Grega Drobnič
Scenarij - Grega Drobnič, Rok Babič
Igralec - Rok Babič
Igralka - Leja Plut
Kamera 2/asistent kamere 1 - David Rupčič
Zvok - Tim Colarič
Maska - Tjaša Miketič
Asistent maske - Jure Kuhar

Kakšen film je nastal pod taktirko Grege Drobniča in v produkciji Avdio-vizualnega laboratorija KBŠ si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: AV Lab KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj