Na vsebino

Nagradne vstopnice za Prljavo kazalište

25. decembra prihaja v ogrevan šotor na Majeru zasedba, ki letos praznuje že 40-letnico delovanja, zasedba Prljavo kazalište. Verjetno ste že kupili karto, če ne, je nižja cena samo še do tega četrtka, torej, pohitite z nakupom TUKAJ.

V sodelovanju z organizatorjem koncerta pa vam na naši spletni strani (ali FB profilu) ponujamo 4 vstopnice. Izmed vseh, ki boste to objavo delili na FB-ju in jo tudi všečkali, bomo izbrali najbolj posrečen/originalen/hudomušen... komentar. Če bo komentar res izstopal oz. bil toliko boljši od drugih, bo avtor prejel 4 vstopnice, v kolikor bo takšnih oz. podobnih komentarjev več, si bodo avtorji vstopnice razdelili.

Torej, všečkajte objavo, jo delite, napišete lahko tudi kdo vse bi šel z vami (največ še tri osebe) in dodajte, zakaj bi ravno vaša družba prejela vstopnice za koncert Prljavega kazališta, ki bo v ogrevanem šotoru na Majeru v ponedeljek, 25. decembra.

Prejemnika vstopnic bomo objavili v četrtek dopoldne, upoštevali bomo vse komentarje, ki bodo zapisani do 23. ure in 59 minut na dan 20.12.2017 (sreda).

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj