Na vsebino

Nagradni izlet z vlakom

Včeraj smo na OŠ Milke Šobar-Nataše izvedli tehniški dan. Učenci višjih razredov so se odpravili na nagradni izlet z vlakom, ki so si ga v minulem šolskem letu prislužili v okviru likovnega natečaja Planica in otroci. Za izlet so zaslužni učenci nekdanjega 7. razreda, ki so izdelali navijaški plakat in se z nastalim izdelkom uvrstili na samo prvo mesto likovnega natečaja. Za nagrado smo prejeli izlet z vlakom za trideset oseb, katerega destinacijo smo si lahko izbrali sami. Učenci so se odpeljali v Ljubljano in se polni lepih vtisov z vlakom vrnili domov.

Učenci nižjih razredov, ki se izleta z vlakom niso udeležili, pa so na šoli ob pogovoru, slikovnemu in video materialu spoznavali lastnosti vlakov in železniškega prometa, se sprehodili do železniške postaje v Črnomlju in na to temo likovno ustvarjali.

Iskreno se zahvaljujemo organizatorjem likovnega natečaja Planica in otroci ter Slovenskim železnicam, ki so nam izlet z vlakom omogočili.

Vir: OŠ Milke Šobar-Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj