Na vsebino

Naravoslovni dan v 2. razredu – zdravstvena in zobozdravstvena vzgoja

V sredo, 11. 10. 2023, smo imeli učenci 2. in 3. razreda naravoslovni dan. Prišla je medicinska sestra Anita. Pogovarjali smo se o osebni higieni in o skrbi za naše zobe. Veliko smo tudi barvali, rezali in lepili. Bil je zares lep dan. (Nuša)

Ko sem prišla v šolo, je bila tam medicinska sestra Anita. To je bila moja mami. Sami smo naredili plakat o osebni higieni. Nato nam je pregledala zobe. Po malici smo naredili vsak svoj zob in se podpisali na korenino zoba. Ta dan mi bo ostal v mislih. (Ema)

Ta dan mi je bil zelo lep. Iz papirja smo ustvarili zobke. Iz pobarvank smo naredili plakate. Zgrizli smo tabletke in jih izpljunili. Pogovarjali smo se o osebni higieni. (Klara)

Dobili smo vijolične tablete. Iz papirja smo izdelali zobe. Iz risbic smo naredili plakat. Naučili smo se pravilno umivati roke. (Jerca)

V sredo, 11. oktobra, smo drugošolci dobili obisk. Prišla je medicinska sestra. Pogovarjali smo se o higieni. Mislili smo, da bomo ščetkali zobe. Nekateri smo pozabili beležke, a smo vsi dobili kartončke. Imeli smo se lepo. (Lenart Oskar)

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj