Na vsebino

Vročekrvneža pridržali, voznica trčila v kolesarja

Metliški policisti so minuli petek popoldne zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali v gostinskem lokalu v Metliki. Ugotovili so, da se je kršitelj vedel na predrzen in nesramen način, enega izmed gostov je žalil in ga spodbujal k pretepu. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev javnega reda in miru mu bodo izdali plačilni nalog.

Odvzela prednost kolesarju

Prav tako v petek nekaj po 18. uri se je zgodila prometna nesreča z udeležbo kolesarja in voznice osebnega avtomobila v Črnomlju. Policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 71-letna voznica, ki je v križišču odvzela prednost 52-letnemu kolesarju, ki je vozil po prednostni cesti. Kolesar je po trčenju padel in se lažje poškodoval, oskrbeli so ga v novomeški bolnišnici. Policisti bodo povzročiteljici nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj